1.ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα ilovesocks.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης καλτσών. Οποιαδήποτε ιδέα, σχόλιο, πρόταση, γραφική απεικόνιση σήμα ή διαφημιστικό που παρέχεται στην ηλεκτρονική σελίδα ilovesocks.gr και εκτυπώνεται ή αποθηκεύεται από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική σας χρήση και παραμένει πνευματική ιδιοκτησία του.

2.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για να προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να είστε ενήλικος. Για την όποια συναλλαγή προβείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα ilovesocks.gr είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών δεδομένων τα οποία χρησιμεύουν για την ομαλή εκτέλεση της συναλλαγής σας. Αυτά είναι: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας καταστρέφονται αμέσως μετά την εκτέλεση και παραλαβή της παραγγελίας από εσάς εκτός αν κάνετε εγγραφή ως μέλος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση όλες οι πληροφορίες που θέτετε στη διάθεση μας κρυπτογραφούνται και διαφυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. Σε καμιά περίπτωση το ilovesocks.gr δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που θέτετε στη διάθεση μας. Μπορείτε να εγγραφείτε και ως μέλος του ilovesocks.gr δίνοντας σας τη δυνατότητα άμεσης αγοράς του προϊόντος με την τρέχουσα προσφορά.

3. ΧΡΟΝΟΣ-ΤΡΟΠΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν σε οποιοδήποτε μέρος εντός της Ελληνικής Επικράτειας και στη διεύθυνση που μας υποδεικνύετε στην παραγγελία σας. Η αποστολή πραγματοποιείται με εταιρεία courier (Γενική Ταχυδρομική) καθημερινά εκτός Σαββάτου Κυριακής και επισήμων αργιών. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται από δύο έως επτά ημέρες για όλη την Ελληνική Επικράτεια και μέχρι 20 ημέρες για Κύπρο. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 3,99€ ανεξαρτήτου όγκου και βάρους για την Ελληνική Επικράτεια, εκτός της υπηρεσίας “αντικαταβολή μετρητοίς” η οποία κοστίζει 4,99€ ανεξαρτήτως όγκου και βάρους, ενώ η αποστολή για Κύπρο ανέρχεται σε 14,99€ έως 2 κιλά και 4,99€ για κάθε επιπλέον κιλό. Αποστολές για παραγγελίες άνω των 39€ είναι δωρεάν για την Ελληνική επικράτεια. Το ilovesocks.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων που δεν οφείλονται σε δική του υπαιτιότητα όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ. Στην περίπτωση που το ilovesocks.gr ενημερωθεί για την καθυστέρηση αυτή θα ενημερώσει τον πελάτη στο e-mail το οποίο έχει δηλώσει.

4.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα ilovesocks.gr προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
α) Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.
β) Μέσω Αντικαταβολής
γ) Με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της Κας Βαραχίδου Ευρυδίκης ο οποίος υποδεικνύεται κατά την εξέλιξη της παραγγελίας. Η παραγγελία θα εκτελείται εφόσον εμφανιστεί το ποσό κατάθεσης στον λογαριασμό. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός δύο (2) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων εντός δύο (2) εργασίμων ημερών, διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης.
δ) Παραλαβή του από το κατάστημα. Η παραλαβή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον την επόμενη εργάσιμη μέρα και εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αποκλειστικά από το  κατάστημα μας το οποίο βρίσκεται στην Ερμου 73 , Τ.Κ 54631, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 271591. Αν δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης εκτός αν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση από τον πελάτη.
Επίσης έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε αν η πληρωμή πραγματοποιηθεί με την έκδοση απλής απόδειξης λιανικής ή με τιμολόγιο. Σε όλες τις τιμές που αναγράφονται στο ilovesocks.gr συμπεριλαμβάνεται ο σχετικός Φ.Π.Α (24 %).

5.ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η EUROBANK έχει αναλάβει τη διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτη ασφάλεια χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο SSL ( Secure Sockets Layer ) για εμπορικές συναλλαγές online. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα από εμάς να κρυπτογραφούμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες τις οποίες μας παρέχετε και να τις αξιοποιούμε μόνο για τη συναλλαγή την οποία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

6.ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε σε οποιοδήποτε στάδιο βρίσκεστε να ακυρώσετε την παραγγελία, να ζητήσετε αντικατάσταση ή να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο θέλετε να το αντικαταστήσετε ή να το επιστρέψετε. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). Στην περίπτωση αντικατάστασης του ή επιστροφής του επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής εκτός από τις περιπτώσεις που η αιτία επιστροφής είναι από δική μας ευθύνη. Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας, αυτή θα ολοκληρωθεί εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή χρημάτων πάντα θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπου έγινε και η πληρωμή. Η ειδοποίηση ακύρωσης της παραγγελίας ή της επιστροφής του προϊόντος θα πρέπει να σταλεί στο info@ilovesocks.gr όπου θα αναφέρεται ο κωδικός παραγγελίας, τα προσωπικά στοιχεία που δηλώσατε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν παραβιαστεί οι συσκευασίες τους συνοδευόμενα με το αποδεικτικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς).

Ειδικοί όροι – περιορισμοί επιστροφών:
α) Απαραίτητη η αποστολή e-mail στο info@ilovesocks.gr όπου θα αναφέρεται ο κωδικός παραγγελίας, τα προσωπικά στοιχεία που δηλώσατε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Δεν υποχρεούστε να μας αναφέρετε το λόγο για τον οποίο θέλετε να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε τα προϊόντα.
β) Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία που τα παραλάβατε χωρίς αυτά να έχουν αποσφραγιστει ή φθαρεί.
γ) Είστε υπεύθυνοι για την επιστροφή των προϊόντων με εταιρεία ταχυμεταφορών ή συστημένο με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με δικά σας έξοδα εκτός από τις περιπτώσεις που η αιτία επιστροφής είναι από δική μας ευθύνη. Το  ilovesocks.gr δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια του δέματος κατά την αντικατάσταση-επιστροφή του και δεν είναι δυνατή η προβλεπόμενη πίστωση.
δ) Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί εντός την Ελληνικής Επικράτειας ή της Κύπρου.
ε) Όλες οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Ερμού 73 , Τ.Κ 54631 , Θεσσαλονίκη , τηλ. 2310 271591 , υπόψιν Κας Βαραχίδου Ευριδίκης
στ) Σε περίπτωση που το ilovesocks.gr διαπιστώσει ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική και επανειλημμένη άσκηση της δυνατότητας αυτής, δικαιούται να αρνηθεί στο μέλλον παραγγελίες από αυτόν.

7.ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ilovesocks.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Όλοι οι παραπάνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει από αυτούς είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

8.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου εδώ.

9.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επωνυμία: ΒΑΡΑΧΙΔΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ
Γ.Ε.ΜΗ.: 42342106000